“Darum reiche mir nun, bis oben an von des Rheines

Warmen Bergen mit Wein reiche den Becher gefüllt!

Daß ich den Göttern zuerst und Angedenken der Helden

Trinke, der Schiffer, und dann eures, ihr Trautesten!”

“Der Wanderer” Johann Hölderlin

“Отже, дай мені зараз, о Рейне,

З теплих гір твоїх, повний келих вина!

Щоби я за Богів та Героїв випив спочатку,

І потім Кохані, за Вас!”

“Мандрівник” Йоганн Гельдерлін

Фото: “Українська мить”

Ми працюємо заради них

Фото: "DevelopingHumanBrain"

17 найкращих безкоштовних ігор для навчання мозку (Android)

Марк March 30, 2018

Коли справа доходить до ігор для навчання мозку, то це все про телефони та планшети. Якщо ви вибираєте книгу, додаток або вашу улюблену мозкову гру в Інтернеті, це портативні пристрої, на яких вони відтворюються.

Одна з перших речей, про які слід подумати, - це те, що ви хочете отримати із ігор для вашого мозку. Як навчити ваш мозок - це ключове питання, коли ви його тренуєте. Ви хочете пам'яті, фокусу, енергії? Як щодо здатності пам'ятати імена? Чи ви можете спостерігати більше деталей (дійсно важливих для дорослих із синдромом порушення активності та уваги)?

Перш ніж розпочати програму навчання мозку, подумайте, чого ви хочете досягти - розповідають в DevelopingHumanBrain. Якщо є список, зосередьтеся на одній з ігор для вашого мозку. Таким чином, ви розробляєте і починаєте використовувати тренування, отримані вашим мозком.

Якщо ви зосереджуєтесь на кількох тренуваннях одночасно, ваш мозок стає заплутаним, і це займе набагато більше часу, щоб вивчити будь-яку особливу майстерність.

Ось найкращі головоломки та ігри для дорослих:

1. Lumosity

Це програмне забезпечення навчання мозку №1 (принаймні, на їхню думку). Вона безперечно є на вершині списку для багатьох людей. Ви можете використовувати це як як додаток, так і як комп'ютерну гру. Це була одна з найтриваліших програм, що виконувалися для тренувань, і одна з найбільш шанованих.

Крім того, Lumosity також прихильна до вас. Вона налаштовуєтья, і це забезпечує високий рівень особистої взаємодії. Гра пізнає вас. Вона працює в декількох областях головного мозку, тому ви можете вибрати, з чим ви хочете працювати, і як довго ви повинні працювати над цим.

Додаток добре прийнятий. Більшість негативних відгуків є від людей, які не надто чекають оновлення до платної версії або хочуть отримати повні функції ПК на портативному пристрої. Наша рекомендація полягає в тому, щоб використовувати додаток як ваш інструмент та отримувати звіти з вашого ПК.

Вартість: безкоштовна / оновлення до платної версії

2. Brain Café

Ви любите науки і Землю? Brain Café - це мозкова гра для дорослих, яка навчає вас про нашу планету та географію. Є тисячі питань для перегляду та вивчення того, як наша планета збирається разом. Зображення в цій програмі приголомшують і варто навіть вивчити програму лише для зображень (це від мене, для тих хто є членом Національного товариства із географії).

Один рецензент заявив, що частина деталей у нестабільних частинах світу відстає. Пам'ятайте, що це безкоштовне додаток. Вони не отримують плати за щоденні зміни.

Одна примітка: Brain Cafe (без наголосу) дуже схожа, дуже корисна психологічна гра. Вона розроблена, щоб допомогти студентам-психологам стати кращими та більш інтерактивними, ніж інтроспективними.

Незалежно від того, ви обираєте "Brain Café (із наголосом)" або "Brain Cafe (без наголосу)", розпочніть навчання!

Вартість: безкоштовна / оновлення до платної версії

3. Elevate

Посібник, який допоможе вам швидше читати та зрозуміти. У ньому є безліч навчальних ігор, які також допоможуть вам краще розмовляти, швидше обробляти інформацію та підвищувати свої вміння у математиці. Це один з додатків Google Editor Choice, який допомагає людям стати продуктивніше.

Це один з наших виборів, оскільки він має можливість створювати графіки та календарі заходів для вас. Регулярна практика є ключовим для розвитку вашого розуму. Ігри складні і веселі для різних рівнів віку.

Він має переважну кількість позитивних відгуків та регулярно оновлюється.

Вартість: безкоштовна / оновлення до платної версії

4. Rituals

Практика медитації допомає всім областям розуму та тіла. Додаток може бути встановлений для коротких сеансів медитації від 5 до 30 хвилин, надсилати вам натхненні цитати, допомогти вам у йозі або навіть допомогти вам розкрити своє життя.

Якщо ви використовуєте додаток, це допоможе вам збільшити час медитації та враховувати інші споглядальні способи життя.

Хоча те, що тренує ваш розум не конкретно, це допоможе вам знизити стрес і стати щасливими з оптимізованим способом життя та мислення. Зниження неупорядкованості у розумі дозволяє вам краще вчитися.

Вартість: безкоштовна / оновлення до платної версії

5. Brain Trainer Special

Ці ігри допоможуть вам розвинути навички, щоб поліпшити свою пам'ять. Багато ігор у цьому додатку є математичними, що допоможе вам стати більш просторово обізнаним.

Ви маєте можливість запускати сотні різних ігор, щоб розширити можливості працювати із числами.

Вартість: безкоштовна / оновлення до платної версії

6. Happify

Я люблю цей додаток, тому що це дійсно допомагає вам залишатись позитивним. Щасливі люди майже у 3 рази краще пам'ятають важливі дані, залишаються здоровими та продуктивними. На жаль, в нашому суспільстві переважає негативне мислення. Це викликає багато проблем у житті.

З крихітними іграми та нагадуваннями про те, що добре, цей додаток забезпечує швидкі зміни у вашому розумінні. Це не диво, для того, щоб по-справжньому бачити результати, може знадобитися кілька тижнів. Але це дешевше, ніж терапія.

Це не високо оцінений додаток. Багато людей не задоволені щомісячними комісіями. Ми вважаємо іронічним те, що додаток, призначений для надання позитивних думок, має безліч негативних відгуків, і задаємось питанням, чи ці люди фактично використовували додаток.

Вартість: безкоштовна оплата / оновлення до платної версії

7. Positive Activity Jackpot

Спочатку він був призначений для солдатів, які повертаються зі складних завдань по службі. Це дійсно допомагає при посттравматичному стресовому розладі. Концепція працює на розширеній реальності та показує, що відбувається в сусідній області. Для людей, яким незручно у натовпі або стресових ситуаціях, невелике попередження може мати величезне значення.

Це додаток використовує поведінкову терапію, що називається приємним плануванням подій (PES). Він призначений для підвищення стійкості до негативних думок та депресії. Вона має функцію, за допомогою якої ви можете дозволити додатку вибирати кращу активність для вас за допомогою функції джек-пот.

Це добре для всіх, хто стає перевантаженим та занадто багато продовжує. Замість того, щоб загубитися в розмовах по телефону, ви можете використовувати свій телефон як інструмент, який допоможе вам стати краще налаштованим на реальність.

Вартість: безкоштовна оплата / оновлення до платної версії

8. Power Vocab

За останні 50 років люди втратили понад 2000 слів зі свого словника, говориться в доповіді для Асоціації педіатрів. Включення менш популярних слів допомагає вам та вашим друзям і родині краще ознайомитись із багатством повної лексики.

Хоча програма призначена для підлітків, цей додаток добрий для тих, хто хоче покращити свій словниковий запас. Він має більше 350 складних слів в десятках ігор. Він також адаптується, коли ви вивчаєте ваші слова. Вона також має звукову функцію, яка вимовляє слова для вас, що добре підходить для слухачів.

Вартість: безкоштовна оплата / оновлення до платної версії

Далі буде ...


Довідник